Beleggingshypotheek

Met een beleggingshypotheek lost u niet direct af op de hypotheekschuld, maar u belegt in een verzekering en of een verpande effecten rekening om pas aan het einde van de looptijd of eerder met het opgebouwde kapitaal de hypotheek af te lossen.

Mogelijkheden van een beleggingshypotheek
Beleggen kan op veel manieren waar onder via een levensverzekering of via een beleggingsrekening bij een bank.

Belegt u in een Kapitaalverzekering Eigen Woning (KEW), dan bouwt u belastingvrij vermogen op in box 1 afhankelijk van vorm en looptijd.

Belegt u via een beleggingsrekening en of verzekering, dan belegt u niet altijd belastingvrij, maar betaalt u elk jaar 1,2% belasting over uw belegde geld voor zover dit samen met andere vermogensbestanddelen boven de waarde vrijstelling in box 3 uitkomt.

Afbetalingsmogelijkheden van een beleggingshypotheek
U belegt in een verzekering en of een verpande effecten rekening om pas aan het einde van de looptijd of eerder met het opgebouwde kapitaal de hypotheek af te lossen.

Past deze hypotheek bij mij en hoe vraag ik deze aan?
Benieuwd of de beleggingshypotheek bij u past? Wij komen graag bij u langs, wanneer het u uitkomt om de mogelijkheden voor het afsluiten van een hypotheek te bespreken. Natuurlijk kijken we dan ook of het mogelijk is voor u een beleggingshypotheek af te sluiten.

Advies met hoofd en hart

Snijders & Van der Kooi is een erkend hypotheekadviseur/financieel adviseur.

Door onze jarenlange ervaring weten we waar u op moet letten bij het afsluiten van een aansprakelijkheidsverzekering. Door de vragen door te nemen op onze meest gestelde vragen pagina voorkomt u verrassingen en bieden wij u een eerlijke en transparante verzekering zonder addertjes. Staat uw vraag er niet bij? Neem dan gerust contact met ons op, wij staan u graag te woord.

× Hoe kunnen wij helpen?