Spaar Hypotheek

De spaarhypotheek is een hypotheeklening gecombineerd met een vermogensverzekering incl. overlijdensdekking.

Mogelijkheden van een spaarhypotheek
U spaart in de vermogensverzekering altijd het eindkapitaal gegarandeerd bij elkaar.

Op het spaargeld (uw inleg)in de vermogensverzekering ontvangt u eenzelfde rentepercentage als u betaalt aan hypotheekrente.

U lost dus niet direct af op de hypotheekschuld, maar pas in een keer aan het einde van de looptijd, deze looptijd kan ook korter zijn dan 30 jaar.

Afbetalingsmogelijkheden van een spaarhypotheek
Uw maandelijkse aflossing bestaat uit rente (over het totale hypotheekbedrag) en de premie voor de vermogensverzekering. U spaart in de vermogensverzekering altijd het eindkapitaal gegarandeerd bij elkaar.

Kiest u voor een Kapitaalverzekering Eigen Woning (KEW) als vermogensverzekering, dan bouwt u belastingvrij vermogen op in box 1, u heeft een vrijstelling afhankelijk van de looptijd en vorm.

Past deze hypotheek bij mij en hoe vraag ik deze aan?
Benieuwd of de spaarhypotheek bij u past? Wij komen graag bij u langs, wanneer het u uitkomt om de mogelijkheden voor het afsluiten van een hypotheek te bespreken. Natuurlijk kijken we dan ook of het mogelijk is voor u een spaarhypotheek af te sluiten.

Advies met hoofd en hart

Snijders & Van der Kooi is een erkend hypotheekadviseur/financieel adviseur.

Door onze jarenlange ervaring weten we waar u op moet letten bij het afsluiten van een aansprakelijkheidsverzekering. Door de vragen door te nemen op onze meest gestelde vragen pagina voorkomt u verrassingen en bieden wij u een eerlijke en transparante verzekering zonder addertjes. Staat uw vraag er niet bij? Neem dan gerust contact met ons op, wij staan u graag te woord.