Aansprakelijkheidverzekering particulier

Er kan op veel manieren schade ontstaan. Zo kunt u per ongeluk dingen van een ander beschadigen of erger, dat iemand door uw schuld lichamelijk letsel oploopt. In dit soort gevallen is de kans aanwezig dat je hiervoor aansprakelijk wordt gesteld. Een schadeclaim kan dan behoorlijk hoog oplopen.

Wanneer bent u aansprakelijk?
Maakt u een schade, die u zelf ook heeft veroorzaakt, dan kunt u daarvoor op grond van de Nederlandse wet aansprakelijk zijn. Dit heeft tot gevolg dat u de financiële schade moet vergoeden. U bent ook aansprakelijk voor schade die u veroorzaakt doordat u niets direct zelf hebt gedaan terwijl u dat wel had moeten doen. Ook dit staat in dezelfde wet.

Een particuliere aansprakelijkheidsverzekering van SKV Advies dekt in dit soort gevallen de financiële gevolgen van deze aansprakelijkheid van u en uw gezin voor wat betreft de materiële schade en/of letselschade.

Wat is op deze verzekering gedekt?

  • Wat niet in de polis is uitgesloten is verzekerd, dit is dan bijna alles. U kunt dan denken aan schade aan spullen en de gezondheid van anderen en/ of derden. Dat geldt voor over de gehele wereld dus hier kunt u ook gebruik van maken in het buitenland.
  • chade die wordt veroorzaakt door uw huisdier, of door uw eigen(on) roerende zaken (zoals de dakpannen op uw huis en/ of een kruk of ladder) die bij u in uw bezit is.
  • Vertegenwoordiging in een rechtszaak . De verzekeraar zal dan alle beslommeringen voor u uit handen halen.

Wie zijn meeverzekerd?

  • Uw kinderen thuis of uitwonend
  • Logés en/of personeel

Bent u alleenstaand? Dan is er ook de mogelijkheid een alleenstaande dekking af te sluiten.

Heeft u een relatie en/ of een gezin met meerdere personen? Dan kunt u een gezinsdekking afsluiten. De schade die uw partner en/of een van uw kinderen aan derden toebrengt is dan verzekerd. Hieronder vallen ook inwonende (schoon)ouders en/of grootouders.

Wat kost deze verzekering en hoe vraag ik deze aan?
Met onze premiecalculator kunt u zelf de premie berekenen en indien gewenst online afsluiten door op de button premie berekenen te klikken. Indien u de verzekering zelf afsluit mist u echter wel de voordelen van het service abonnement. Wilt u eerst meer informatie of een persoonlijk adviesgesprek? Klik dan op de button persoonlijk advies. Maak gerust een afspraak. Wij komen bij u thuis wanneer het u uitkomt. Het advies is geheel vrijblijvend.

Advies met hoofd en hart

SKV Advies is een erkend hypotheekadviseur/financieel adviseur.

Door onze jarenlange ervaring weten we waar u op moet letten bij het afsluiten van een aansprakelijkheidsverzekering. Door de vragen door te nemen op onze meest gestelde vragen pagina voorkomt u verrassingen en bieden wij u een eerlijke en transparante verzekering zonder addertjes. Staat uw vraag er niet bij? Neem dan gerust contact met ons op, wij staan u graag te woord.