Inboedelverzekering

Alle spullen in uw eigen woning kunnen beschadigd worden door bijvoorbeeld waterschade, diefstal , brand en/of schroeischade. De financiële gevolgen hiervan zijn vaak erg groot, immaterieel en emotioneel.

Een uitgebreide inboedelverzekering van SKV Advies dekt in dit soort gevallen de schade. Schade aan het huis? Deze kunt u ook verzekeren met een Woonhuisverzekering.

Wat is op deze verzekering gedekt?
Over het algemeen dekt een meest uitgebreide inboedelverzekering schade aan de zaken in uw huis als gevolg van brand, neerslag, bliksem , diefstal, storm, vorst en of een explosie. Ook de kosten van het opruimen na een (brand)schade en/ of het opsporen van de oorzaak van een water lekkage in een vloer en/ of muur.

Wat kost deze verzekering en hoe vraag ik deze aan?
Met onze premiecalculator kunt u zelf de premie berekenen en indien gewenst online afsluiten door op de button premie berekenen te klikken. Indien u de verzekering zelf afsluit mist u echter wel de voordelen van het service abonnement.

Wilt u eerst meer informatie of een persoonlijk adviesgesprek? Klik dan op de button persoonlijk advies. Maak gerust een afspraak. Wij komen bij u thuis wanneer het u uitkomt. Het advies is geheel vrijblijvend.

Advies met hoofd en hart

SKV Advies is een erkend hypotheekadviseur/financieel adviseur.

Door onze jarenlange ervaring weten we waar u op moet letten bij het afsluiten van een aansprakelijkheidsverzekering. Door de vragen door te nemen op onze meest gestelde vragen pagina voorkomt u verrassingen en bieden wij u een eerlijke en transparante verzekering zonder addertjes. Staat uw vraag er niet bij? Neem dan gerust contact met ons op, wij staan u graag te woord.