Motorrijtuigen verzekeringen

De verplichte aansprakelijkheidsverzekering voor motorrijtuigen heet in het algemeen ook wel de autoverzekering. Deze verkeersverzekering en/ of WA-verzekering vergoedt schade die u met uw eigen auto en/of een ander motorrijtuig aan derden heeft veroorzaakt. U als eigenaar van het motorrijtuig bent nu eenmaal wettelijk verplicht een aansprakelijkheidsverzekering af te sluiten. U bent dit verplicht volgens de Wet Aansprakelijkheidsverzekering Motorrijtuigen (WAM). Deze wet geeft ook heel duidelijk aan aan welke minimumeisen de verzekering moet voldoen die u moet afsluiten.

De wettelijke definitie van motorrijtuig is: Alle voertuigen die met mechanische of elektrische kracht worden voortbewogen. Voor de volledigheid zijn dit dus niet alleen auto’s en motoren, maar ook bijvoorbeeld brommobiels en bromfietsen.

Een motorrijtuigenverzekering van SKV Advies vergoed de schade die u met uw eigen auto en/of een ander motorrijtuig aan derden heeft veroorzaakt. Uw passagiers kunt u meeverzekeren met de ongevallen verzekering.

Wat is op deze verzekering gedekt?
Over het algemeen dekt een motorrijtuigenverzekering schade aan derden.

Wat kost deze verzekering en hoe vraag ik deze aan?

Met onze premiecalculator kunt u zelf de premie berekenen en indien gewenst online afsluiten door op de button premie berekenen te klikken. Indien u de verzekering zelf afsluit mist u echter wel de voordelen van het service abonnement. Wilt u eerst meer informatie of een persoonlijk adviesgesprek? Klik dan op de button persoonlijk advies. Maak gerust een afspraak. Wij komen bij u thuis wanneer het u uitkomt. Het advies is geheel vrijblijvend.

Advies met hoofd en hart

SKV Advies is een erkend hypotheekadviseur/financieel adviseur.

Door onze jarenlange ervaring weten we waar u op moet letten bij het afsluiten van een aansprakelijkheidsverzekering. Door de vragen door te nemen op onze meest gestelde vragen pagina voorkomt u verrassingen en bieden wij u een eerlijke en transparante verzekering zonder addertjes. Staat uw vraag er niet bij? Neem dan gerust contact met ons op, wij staan u graag te woord.