Ongevallen verzekering

De meeste ongelukken gebeuren in en om uw huis. U valt van een ladder of uw struikelt met de wasmand dan kunt u ernstig letsel oplopen.

Een ongevallenverzekering van SKV Advies dekt in dit soort gevallen de financiële gevolgen van deze schade.

Wat is op deze verzekering gedekt?
• Alle ongevallen in de privésfeer.
• een ongeval met de auto ook als u zelf aansprakelijk bent.
• ongevallen tijdens de uitoefening van uw beroepsactiviteit.

Wat is op deze verzekering gedekt?

  • Wat niet in de polis is uitgesloten is verzekerd, dit is dan bijna alles. U kunt dan denken aan schade aan spullen en de gezondheid van anderen en/ of derden. Dat geldt voor over de gehele wereld dus hier kunt u ook gebruik van maken in het buitenland.
  • chade die wordt veroorzaakt door uw huisdier, of door uw eigen(on) roerende zaken (zoals de dakpannen op uw huis en/ of een kruk of ladder) die bij u in uw bezit is.
  • Vertegenwoordiging in een rechtszaak . De verzekeraar zal dan alle beslommeringen voor u uit handen halen.

Wie zijn meeverzekerd?

  • Uw kinderen thuis of uitwonend
  • Logés en/of personeel

Wat zijn de voorwaarden?
Het is een ongeval. Een plotse gebeurtenis waarvan minstens één van de oorzaken buiten het eigen lichaam ligt. Het is dus geen ziekte, aangeboren afwijking. Voor u moet er direct sprake zijn van een letsel dat rechtstreeks verband houdt met het ongeval. Hoe ernstig het letsel moet zijn hangt af van de contractvoorwaarden en is dus verschillend naar gelang de verzekeraar of het product. Doorgaans wordt er een percentage blijvende invaliditeit of ongeschiktheid als grens aangeduid. Het gaat dan om procenten(25%). Ook in geval van overlijden naar aanleiding van een ongeval verleent deze verzekering tussenkomst voor de nabestaanden. Het betreft dan geen natuurlijke dood.

Wat kost deze verzekering en hoe vraag ik deze aan?
Met onze premiecalculator kunt u zelf de premie berekenen en indien gewenst online afsluiten door op de button premie berekenen te klikken. Indien u de verzekering zelf afsluit mist u echter wel de voordelen van het service abonnement. Wilt u eerst meer informatie of een persoonlijk adviesgesprek? Klik dan op de button persoonlijk advies. Maak gerust een afspraak. Wij komen bij u thuis wanneer het u uitkomt. Het advies is geheel vrijblijvend.

Advies met hoofd en hart

SKV Advies is een erkend hypotheekadviseur/financieel adviseur.

Door onze jarenlange ervaring weten we waar u op moet letten bij het afsluiten van een aansprakelijkheidsverzekering. Door de vragen door te nemen op onze meest gestelde vragen pagina voorkomt u verrassingen en bieden wij u een eerlijke en transparante verzekering zonder addertjes. Staat uw vraag er niet bij? Neem dan gerust contact met ons op, wij staan u graag te woord.