Reis- en annuleringsverzekering

Voor of tijdens uw vakantie kunt u altijd te maken krijgen met onverwachte situaties. Zo kunt u voor uw vakantie ziek worden, u koffers kunnen worden gestolen of u breekt een been tijds uw vakantie. Allemaal situaties die u een hoop geld kunnen kosten.

Een reis- en annuleringsverzekering van SKV Advies dekt in dit soort gevallen de schade.

Wat is op deze verzekering gedekt?

  • Een ongeval met een van de verzekerden
  • Algemene geneeskundige kosten
  • Uw eigen bagage en uw reisdocumenten.
  • Extra buitengewone kosten o.a.

– De verblijf kosten van een gedwongen langer hotelverblijf;
– De uitvaartkosten van de verzekerden in het buitenland;
– De financiële kosten van opsporings- en/of reddingsacties;
– Algemene kosten telecommunicatie;
– Het huren van vervangend vervoer;

De reisverzekering biedt ook aanvullende algemene hulp. U bent daarnaast ook gedekt voor de financiële kosten als u (apart) terug naar huis moet. Deze terugreis heet repatriëring, de redenen voor repatriëring zijn vaak:

  • Uw naaste familielid komt te overlijden;
  • U breekt een arm en of een been tijdens het skiën;
  • U komt zelf te overlijden.

Wat kost deze verzekering en hoe vraag ik deze aan?
Met onze premiecalculator kunt u zelf de premie berekenen en indien gewenst online afsluiten door op de button premie berekenen te klikken. Indien u de verzekering zelf afsluit mist u echter wel de voordelen van het service abonnement. Wilt u eerst meer informatie of een persoonlijk adviesgesprek? Klik dan op de button persoonlijk advies. Maak gerust een afspraak. Wij komen bij u thuis wanneer het u uitkomt. Het advies is geheel vrijblijvend.

Advies met hoofd en hart

SKV Advies is een erkend hypotheekadviseur/financieel adviseur.

Door onze jarenlange ervaring weten we waar u op moet letten bij het afsluiten van een aansprakelijkheidsverzekering. Door de vragen door te nemen op onze meest gestelde vragen pagina voorkomt u verrassingen en bieden wij u een eerlijke en transparante verzekering zonder addertjes. Staat uw vraag er niet bij? Neem dan gerust contact met ons op, wij staan u graag te woord.