Zorgverzekering

Zorgvergelijker Snijders en van der Kooi

Uw zorgverzekering in 2019
De eindejaarsperiode komt er weer aan. Dit betekent dat er op zorgverzekeringsgebied vanalles staat te gebeuren. We willen u daarom graag informeren over alle veranderingen en belangrijke data. Zo weet u wat u kunt verwachten van ons de komende maanden.

Prinsjesdag
Op Prinsjesdag maakte het kabinet de veranderingen in het basispakket bekend. Deze veranderingen zijn voor alle zorgverzekeraars gelijk. Verwacht wordt dat de zorgpremie ruim € 10,- per maand duurder wordt. Het eigen risico blijft bevroren op € 385,- en de zorgtoeslag zal grotendeels meestijgen met de premie. In het basispakket worden dekkingen toegevoegd, maar ook vergoedingen geschrapt:

Wat kunt u wanneer verwachten?
Wilt u uw zorgverzekering wijzigen? Of wilt u overstappen? Sommige keuzes die u maakt gelden voor een heel kalenderjaar. Daarom is het belangrijk dat u wijzigingen op tijd aan ons doorgeeft. We zetten alle belangrijke data graag voor u op een rijtje.

November
Uiterlijk 12 november worden de nieuwe premies en vergoedingen bekend gemaakt. Dit geldt ook voor de vergoedingen uit de aanvullende verzekeringen. Hierover informeren wij u via onze aanbiedingsbrief. In deze brief vindt u de nieuwe premies en een wijzigingsoverzicht met de wijzigingen in het basispakket en de aanvullende (tandarts)verzekering.

December
U kunt een wijziging van uw vrijwillig eigen risico of basisverzekering tot uiterlijk 31 december 2018 aan ons doorgeven. Wilt u overstappen? Wanneer u zich bij ons aanmeld vóór 1 januari 2019 kunt u gebruik maken van onze overstapservice. Dit houdt in dat wij uw huidige verzekering voor u opzeggen. Wilt u overstappen naar een andere zorgverzekeraar? Dat zouden wij heel jammer vinden! Zorg dat de opzegging uiterlijk op 31 december 2018 bij ons binnen is.

Januari
U kunt uw aanvullende (tandarts)verzekering wijzigen tot en met 31 januari 2019.

Advies met hoofd en hart

SKV Advies is een erkend hypotheekadviseur/financieel adviseur.

Door onze jarenlange ervaring weten we waar u op moet letten bij het afsluiten van een aansprakelijkheidsverzekering. Door de vragen door te nemen op onze meest gestelde vragen pagina voorkomt u verrassingen en bieden wij u een eerlijke en transparante verzekering zonder addertjes. Staat uw vraag er niet bij? Neem dan gerust contact met ons op, wij staan u graag te woord.

× Hoe kunnen wij helpen?