Advies met hoofd en hart niet onopgemerkt gebleven in de media

RTL4 woontips met Snijders en van der Kooi

 

12 januari 2016

WoonTips is het inspirerende en sfeervolle woonprogramma op RTL4. In het programma worden de laatste ontwikkelingen op het gebied van wonen belicht. Zowel in het huis als om het huis. WoonTips informeert en inspireert de kijker met tips, nieuwe ideeën en interessante ontwikkelingen op het gebied van interieur tot aan exterieur en van de gehele leefomgeving tot aan de financiële situatie.

Door de onderscheidende manier van werken, de frisse en vernieuwende uitstraling van de organisatie en de klanttevredenheid die bij Snijders & Van der Kooi een 9,9 scoort, is Snijders & Van der Kooi gevraagd een item in te vullen in het programma.

“Wij zijn erg trots op het feit dat onze transparante en eerlijke manier van werken gewaardeerd wordt door een breed publiek en het sterkt ons in het verder doorvoeren van onze persoonlijke kernwaarden in de organisatie.” Aldus Rob Snijders en Marcel van der Kooi, eigenaars van Snijders & Van der Kooi.

Het eerste item zal te zien zijn op zaterdag 16 januari om 16:00 uur bij RTL 4 en de herhaling zal maandag 18 januari om 13:20 uur worden uitgezonden. Het TV item kunt u binnenkort ook op de website terugvinden.

Ook op zoek naar een financieel dienstverlener die advies geeft met hoofd en hart? Neem dan vandaag nog contact op met Snijders & Van der Kooi op 06 46 88 09 64 of stuur een e-mail naar info@sk-advies.nl