Hypotheken

hypotheekcheck snijders & van der Kooi

Doe de hypotheekcheck
De hypotheek is voor de meeste gezinnen één van de grootste kostenposten en daarop valt veel te besparen als je het slim aanpakt. De hypotheekcheck van SKV Advies maakt dit dan ook snel inzichtelijk. De hypotheekcheck heeft een aantal extra voordelen:

  • Een gratis eerste adviesgesprek
  • Begrijpelijk advies zodat u weet waar u aan toe bent
  • Deskundig en objectief door een vergelijk van een reeks aanbieders
  • Pro-actief informeren zodat u altijd op de hoogte bent van belangrijke ontwikkelingen
  • Persoonlijk contact met een vaste adviseur

Diverse mogelijkheden
Een hypotheek afsluiten doe je natuurlijk niet zomaar. Deze belangrijke beslissing vergt veel onderzoek en wij helpen u hier graag bij. Samen kunnen wij hypotheken, rentes en voorwaarden vergelijken. Tevens kunnen wij samen uitzoeken wat voor u de beste hypotheek vorm is. Als adviseur van 15 hypotheek aanbieders hebben wij voor elke situatie een passend advies en vergelijkt u gelijk de prijzen van al deze aanbieders. Daarnaast zijn allerlei looptijden mogelijk. Wij bekijken met u de mogelijkheden en doen altijd een aanbieding van een hypotheek die goed bij u past.

Gratis eerste adviesgesprek
Natuurlijk helpen wij u na het eerste gratis adviesgesprek graag bij het maken van uw keuze. Dit tegen een vooraf besproken tarief. U mag van ons dan een advies verwachten dat met het hoofd en hart wordt gemaakt. Dit houd in dat we niet alleen naar de kosten kijken maar ook naar uw wensen en eisen, uw persoonlijke voorkeuren en uw persoonlijke situatie. Bij ons staat u centraal.

Jarenlange ervaring
Wij gebruiken onze jarenlange kennis en ervaring over hypotheken om voor u de beste hypotheek af te sluiten met als doel u rust, veiligheid en financiële zekerheid te bieden. U kiest bij ons voor vertrouwen, discretie en professioneel persoonlijk advies.

JA, ik wil een vrijblijvend gesprek!

Vul uw gegevens in en wij nemen contact op.
Direct iemand aan de lijn met verstand van zaken!

Vraag vandaag nog uw hypotheekcheck aan!
Neem vandaag nog contact op via het bovenstaande formulier of stuur een e-mail naar info@skv-advies.nl zij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Wist u dat?

Snijders & Van der Kooi (nu SKV-Advies) door de onderscheidende manier van werken, de frisse en vernieuwende uitstraling van de organisatie en de klanttevredenheid die bij een 9,9 scoort een item heeft in RTL Woontips. Kijk hier voor de laatste uitzending.

Advies met hoofd en hart

SKV Advies is een erkend hypotheekadviseur/financieel adviseur.

Door onze jarenlange ervaring weten we waar u op moet letten bij het afsluiten van een aansprakelijkheidsverzekering. Door de vragen door te nemen op onze meest gestelde vragen pagina voorkomt u verrassingen en bieden wij u een eerlijke en transparante verzekering zonder addertjes. Staat uw vraag er niet bij? Neem dan gerust contact met ons op, wij staan u graag te woord.

× Hoe kunnen wij helpen?