Hypotheken

Ons hypotheek advies in aansluiting op uw woningwens

Ons credo is al jaren: Advies met hoofd en hart. Dat houdt in dat we niet alleen naar de kosten kijken, maar eigenlijk nog meer naar uw persoonlijke wensen, situatie en voorkeur. Wij denken met u mee om uw woonwens te realiseren. We zijn er trots op om te melden dat dat in de afgelopen 10 jaar al in meer dan 99% van de gevallen is gelukt. Bent u de volgende voor wie we een woonwens in vervulling kunnen laten gaan? Maak dan snel een afspraak….

Mijn eerste woning kopen

Koop je eerste huis met vertrouwen. Bekijk gedetailleerde informatie over het proces en onze adviesstappen op deze pagina.

Besparen op mijn hypotheek

Door te besparen op je hypotheek kun je in de loop van de tijd duizenden euro’s besparen aan rentekosten en andere kosten. 

Mijn woning verduurzamen

Als u uw woning wilt verduurzamen, kunt u overwegen om een hypotheek hiervoor af te sluiten. 

Mijn volgende woning kopen

Wanneer je gaat verhuizen en een nieuwe woning koopt, moet je opnieuw een hypotheek afsluiten.

Mijn woning verbouwen

Een hypotheek voor verbouwen is een lening die gebruikt kan worden om een verbouwing aan een bestaande woning te financieren.

Mijn overwaarde gebruiken

Overwaarde is het verschil tussen de waarde van uw huis en het resterende bedrag dat u nog aan uw hypotheek verschuldigd bent.

Doe de hypotheekcheck
De hypotheek is voor de meeste gezinnen één van de grootste kostenposten en daarop valt veel te besparen als je het slim aanpakt. De hypotheekcheck van SKV Advies maakt dit dan ook snel inzichtelijk. De hypotheekcheck heeft een aantal extra voordelen:

Een gratis eerste adviesgesprek

Pro-actief informeren

Blijvend Persoonlijk contact

Vergelijk van meerdere aanbieders

Bekijk onze handige hypotheek animatie filmpjes!

Meer over Hypotheken

Vraag een gratis adviesgesprek aan

Twijfelt u of SKV Advies de juiste keuze is voor u of heeft u vragen? Maak dan gebruik van een gratis adviesgesprek. In dit gesprek kunt u uw vragen stellen en wordt gekeken naar passende mogelijkheden voor u.