Hypotheek Animaties

Zoveel wensen zoveel keuzes. Of niet?

Voor veel mensen zou het logisch zijn om naar hun eigen bank te gaan voor een hypotheekadvies. Deze bank heeft immers de gegevens al van inkomsten en uitgaves.

Maar sluit u op deze manier niet een heleboel andere opties uit? Misschien heeft een andere hypotheekverstrekker of bank wel een hele andere aanbieding die veel beter bij uw wensen past. Laat u dus altijd adviseren door een onafhankelijke hypotheekadviseur. Deze brengt namelijk alle opties naar voren waardoor u zeker bent van een keuze die voor u het beste is.

Want een hypotheek is een overeenkomst voor langere tijd. Dat wilt u toch goed regelen? U kunt deze video eens bekijken voor een uitgebreidere uitleg.

Heeft u alles al goed voorbereid?

De voorbereidingen voor een hypotheekgesprek kosten tijd. Hoeveel tijd u ongeveer nodig heeft, kunt u inschatten na het bekijken van deze introductiefilm.

Hierin staat wat u allemaal mee dient te nemen en waar u van tevoren al over na kunt denken. Want als u alles bij zich heeft en de plannen voor de toekomst enigszins duidelijk heeft, zal het gesprek makkelijker verlopen.

Tip: als u deze introductiefilm kijkt, zorg dan dat u iets bij de hand heeft om aantekeningen te maken. Een lijst met dingen om te regelen of over na te denken maakt dat u niets vergeet en goed voorbereid het gesprek ingaat.

De kosten van een hypotheekadviseur.

Het eerste gesprek bij een hypotheekadviseur is meestal gratis. Hier wordt regelmatig reclame voor gemaakt. Maar waar komen al die kosten vandaan ná een eerste gesprek?

In deze introductiefilm krijgt u hier uitleg over. En ook over de manier waarop u die kosten kunt betalen. Een onafhankelijke hypotheekadviseur werkt voor u en niet voor uw bank. En doet veel meer dan alleen een hypotheek verstrekken. Om hier een goed beeld van te krijgen, kunt u deze introductiefilm eens bekijken.

U weet dan meteen welk werk de hypotheekadviseur voor u doet en dus ook meteen waar de kosten voor betaald dienen te worden.

Kunt u ook wel wat extra geld gebruiken?

Misschien kunt u eens kijken of het oversluiten van uw hypotheek een mogelijkheid is om extra geld te kunnen besteden aan bijvoorbeeld de verbouwing van uw keuken.

Maar ook om de maandlasten omlaag te krijgen kan het mogelijk zijn dat uw hypotheek oversluiten een erg goede optie is. Dit kan komen door de verandering in rente van uw hypotheek. Een onafhankelijke hypotheekadviseur kan u helpen om voor uw situatie een berekening te maken.

En natuurlijk zit u na deze berekening nergens aan vast. Bekijkt u deze video daarom eens voor meer informatie.

In gesprek met een specialist?