Verzekeringen

U mag van ons een advies verwachten dat met het hoofd en hart wordt gemaakt. Dit houd in dat we niet alleen naar de kosten kijken maar ook naar uw wensen en eisen, uw persoonlijke voorkeuren en uw persoonlijke situatie. Bij ons staat u centraal. Wij gebruiken onze jarenlange kennis en ervaring over verzekeringen om voor u de beste verzekering af te sluiten met als doel u rust, veiligheid en financiële zekerheid te bieden. 

Young freelance team working on a project

Dit maakt onze verzekeringen zo speciaal

Uw verzekeringspakket wordt bij u aan huis of bij ons op kantoor in overleg met u samengesteld.
De aangeboden verzekeringspremies zijn heel transparant en zonder provisie.
We hanteren wel een verplicht abonnement Schadeverzekeringen. De prijs van dit abonnement is afhankelijk van de hoeveelheid gewenste verzekeringen en de premie die u gaat betalen voor uw verzekeringspakket.
Te betalen verzekeringspremies + abonnement zijn in 99% van de gevallen nog steeds goedkoper dan de te betalen verzekeringspremies inclusief provisie bij onze collega’s.
Er vindt vanuit SKV Advies een jaarlijkse check op uw schadeverzekeringen plaats.

Vraag een gratis adviesgesprek aan

Twijfelt u of SKV Advies de juiste keuze is voor u of heeft u vragen? Maak dan gebruik van een gratis adviesgesprek. In dit gesprek kunt u uw vragen stellen en wordt gekeken naar passende behandelmogelijkheden voor u.