Verzekeringen

SKV Advies is van mening dat u alleen datgene moet verzekeren wat u financieel niet zelf kunt dragen. U mag van ons dan een advies verwachten dat met het hoofd en hart wordt gemaakt. Dit houd in dat we niet alleen naar de kosten kijken maar ook naar uw wensen en eisen, uw persoonlijke voorkeuren en uw persoonlijke situatie. Bij ons staat u centraal. Wij gebruiken onze jarenlange kennis en ervaring over verzekeringen om voor u de beste verzekering af te sluiten met als doel u rust, veiligheid en financiële zekerheid te bieden. U kiest bij ons voor vertrouwen, discretie en professioneel persoonlijk advies.

Aan de rechterzijde vind u een overzicht van onze verzekeringen.

Onze werkwijze
Onze werkwijze is transparant en overzichtelijk. Hieronder de stappen die wij samen met u nemen om de verzekering(en) van uw keuze af te sluiten.

In een persoonlijk adviesgesprek wordt ingegaan op uw wensen, eisen, risico’s en uw persoonlijke situatie. Daarnaast vertellen wij wat u van ons mag verwachten en hoe onze dienstverlening werkt.

Na een analyse van uw situatie zoeken wij het beste aanbod voor uw situatie. Dit kunnen diverse mogelijkheden zijn. Deze worden uitgebreid met u besproken om u een goed advies te kunnen geven.

Neem de tijd voor uw beslissing. Als voor u daarna alles duidelijk is kunt u zelf een weloverwogen beslissing nemen. Denkt u ook dat ons advies het beste voor u is, gaan wij met u de verzekering afsluiten.

Ook nadat u bij ons een verzekering afgesloten heeft kunt u rekenen op onze uitgebreide service- en dienstverlening. Zo ontvangt u updates en adviezen en kunt u op elk gewenst moment contact met ons opnemen voor vragen of toelichtingen.

Advies met hoofd en hart

SKV Advies (voorheen Snijders & van der Kooi) is een erkend hypotheekadviseur/financieel adviseur.

Door onze jarenlange ervaring weten we waar u op moet letten bij het afsluiten van een aansprakelijkheidsverzekering. Door de vragen door te nemen op onze meest gestelde vragen pagina voorkomt u verrassingen en bieden wij u een eerlijke en transparante verzekering zonder addertjes. Staat uw vraag er niet bij? Neem dan gerust contact met ons op, wij staan u graag te woord.