Uitvaartverzekering

Een mooi afscheid

Een uitvaartverzekering verzekert (deels) de kosten van je uitvaart en biedt de mogelijkheid om je wensen vooraf vast te leggen. Zo hoeven je nabestaanden zich geen zorgen te maken over hoge kosten en wordt je afscheid op een passende en mooie manier georganiseerd.

Wat is een uitvaartverzekering?

Een uitvaartverzekering is een verzekering die bedoeld is om de kosten van een begrafenis of crematie te dekken. Met deze verzekering verzeker je jezelf of je nabestaanden voor de kosten van een uitvaart zodat zij niet voor onverwachte kosten komen te staan. Door het afsluiten van een uitvaartverzekering voorkom je een financiële last voor je nabestaanden na je overlijden. Je betaalt periodiek premie en bij overlijden keert de verzekeraar een bedrag uit aan de nabestaanden om de uitvaartkosten te dekken.

De hoogte van de premie en de uitkering zijn afhankelijk van verschillende factoren, zoals leeftijd, gezondheid en wensen ten aanzien van de uitvaart. Er zijn verschillende soorten uitvaartverzekeringen, waaronder natura-, kapitaal- en combinatieverzekeringen.

Vraag vrijblijvend uw uitvaartverzekering premie aan

Meer verzekeringen

Vakantie & Recreatie verzekeringen

Geniet onbezorgd van vakantie met een dekkende verzekering voor medische kosten, vervangend vervoer, annulering

Verkeer & vervoer verzekeringen

Belangrijke vormen van verzekeringen die bedoeld zijn om risico's te dekken met het gebruik van voertuigen op de weg.

Huis & Wonen verzekeringen

Het essentieel om een woonverzekering te hebben om je te beschermen tegen omvangrijke financiële risico's die op elk moment kunnen gebeuren