Besparen op mijn hypotheek

Mijn hypotheek oversluiten

Er zijn verschillende redenen om uw hypotheek over te sluiten. Ten eerste kan het u helpen om lagere maandelijkse betalingen te krijgen, vooral als u een lagere rente kunt krijgen dan de rente die u momenteel betaalt.

Wat zijn de opties voor mijn hypotheek

Als het gaat om het besparen op uw hypotheek, zijn er verschillende strategieën waarmee u rekening mee kunt houden. Ten eerste is het verstandig om rond te kijken en een aantal hypotheekverstrekkers met elkaar te vergelijken om ervoor te zorgen dat u de beste rentetarieven krijgt die beschikbaar zijn op de markt.

Ten tweede is het slim om te kijken naar de voordelen van extra aflossingen.

Een andere optie om te onderzoeken is of u in aanmerking komt voor een hypotheek met Nationale Hypotheek Garantie (NHG), wat zou kunnen bijdragen aan een lagere rente.

Het kiezen van de beste looptijd van de hypotheek is ook belangrijk omdat dit invloed kan hebben op of je maandelijkse betalingen betaalbaarder zijn.

Voor het bevorderen van het meest optimale resultaat, wordt sterk aanbevolen om professioneel advies te krijgen van een hypotheekadviseur over welke opties het beste bij uw specifieke omstandigheden passen.

Uw hypotheek oversluiten?

Meer over Hypotheken

Hypotheek animaties

Korte animatie videos waarin er gemakkelijk word uitgelegd wat er bij een hypotheek komt kijken

Hypotheek info

Alle info die u nodig heeft om u voor te bereiden voor het afsluiten van een hypotheek

Soorten hypotheken

Bekijk op onze hypotheken pagina welke soorten hypotheek wij kunnen aanbieden