Hypotheekcheck

Doe de hypotheekcheck

De hypotheek is voor de meeste gezinnen één van de grootste kostenposten en daarop valt veel te besparen als je het slim aanpakt. De hypotheekcheck van SKV Advies maakt dit dan ook snel inzichtelijk. De hypotheekcheck heeft een aantal extra voordelen:

Diverse mogelijkheden

Een hypotheek afsluiten doe je natuurlijk niet zomaar. Deze belangrijke beslissing vergt veel onderzoek en wij helpen u hier graag bij. Samen kunnen wij hypotheken, rentes en voorwaarden vergelijken. Tevens kunnen wij samen uitzoeken wat voor u de beste hypotheek vorm is. Als adviseur van 15 hypotheek aanbieders hebben wij voor elke situatie een passend advies en vergelijkt u gelijk de prijzen van al deze aanbieders. Daarnaast zijn allerlei looptijden mogelijk. Wij bekijken met u de mogelijkheden en doen altijd een aanbieding van een hypotheek die goed bij u past.

Gratis adviesgesprek

Natuurlijk helpen wij u na het eerste gratis adviesgesprek graag bij het maken van uw keuze. Dit tegen een vooraf besproken tarief. U mag van ons dan een advies verwachten dat met het hoofd en hart wordt gemaakt. Dit houd in dat we niet alleen naar de kosten kijken maar ook naar uw wensen en eisen, uw persoonlijke voorkeuren en uw persoonlijke situatie. Bij ons staat u centraal.

Wij gebruiken onze jarenlange kennis en ervaring over hypotheken om voor u de beste hypotheek af te sluiten met als doel u rust, veiligheid en financiële zekerheid te bieden. U kiest bij ons voor vertrouwen, discretie en professioneel persoonlijk advies.

JA, ik wil een vrijblijvend gesprek!

Meer over Hypotheken

Hypotheek animaties

Korte animatie videos waarin er gemakkelijk word uitgelegd wat er bij een hypotheek komt kijken

Hypotheek info

Alle info die u nodig heeft om u voor te bereiden voor het afsluiten van een hypotheek

Soorten hypotheken

Bekijk op onze hypotheken pagina welke soorten hypotheek wij kunnen aanbieden