Hoe word jij helemaal HypotheekBlij?

Als je een koophuis hebt, gaat een flink deel van je inkomen waarschijnlijk op aan je hypotheek. Dus is het slim om te zorgen dat je HypotheekBlij wordt én blijft. Maar hoe doe je dat?

Als je HypotheekBlij bent, haal je het optimale uit je koophuis. Nu én in de toekomst. Maar wat HypotheekBlij precies is, kan per persoon verschillen. Voor de een betekent het aflossen, voor een tweede verduurzamen, terwijl een derde misschien blij wordt als hij zijn hypotheek oversluit.

Ook als je in een huurhuis woont, kun je HypotheekBlij worden. Hoe? Nou, door een huis te kopen! Afhankelijk van jouw situatie kan dat een interessante optie zijn. Zeker als je van plan bent om ergens langere tijd te blijven wonen of niet in aanmerking komt voor een sociale huurwoning.

In de onderstaande artikelen krijg je handige tips en nuttige informatie.

hypotheekblik scan
HypotheekBlij Scan
Hoe kan jij blij worden en blijven van jouw hypotheek? Vul dan de HypotheekBlij Scan in en krijg praktische tips en nuttige informatie die voor jouw situatie van toepassing zijn.

energievrijhuis maakt je hyptoheekblij
Word HypotheekBlij van een energievrij huis
Je kunt ook HypotheekBlij worden als je in een energiezuinig huis woont. En niet alleen omdat dit beter is voor het milieu. Door te investeren in duurzaamheid kun je namelijk besparen op je vaste lasten.

HypotheekBlij door rentemiddeling? SKV Advies
Word jij HypotheekBlij door rentemiddeling?
Als je nu een relatief hoge hypotheekrente betaalt, zou dat best eens kunnen. Voordeel van rentemiddeling is dat je zonder te investeren direct lagere maandlasten hebt.

× Hoe kunnen wij helpen?