Pensionering Rob Snijders

Na een mooie rit die begonnen is op 1 oktober 1983 bij de RVS Verzekeringen in Rotterdam, ga ik per januari 2023 genieten van mijn pensioen.

Begonnen als buitendienstmedewerker, onder leiding van mooie mensen zoals Piet Aarse, Hans Fetter, Addy Wies en Peter Krijgsman, is mij het vak geleerd. Gegroeid van buitendienstmedewerker naar Erkend Hypotheekadviseur en Erkend Financieel Adviseur.

Zoals jullie weten ben ik per 1 oktober 2013, samen met Marcel van der Kooi, een eigen bedrijf gestart met Snijders & van der Kooi BV. Inmiddels uitgegroeid tot een begrip in de regio, het mooie SKV Advies BV. Dit kon alleen maar plaatsvinden door de wederzijdse samenwerking en het vertrouwen dat u en wij in elkaar hadden en hebben. De 39 jaren durende loopbaan heeft voor mooie, blijvende contacten gezorgd waar ik trots op ben. Gelukkig heb ik de afgelopen weken mogen ervaren dat dit wederzijds is. Persoonlijk, dichtbij, servicegericht en ‘advies met hart gegeven’ is mijn motto, wat ook in de toekomst van dit bedrijf zal worden voortgezet.

Negenendertig jaar lang heb ik met veel plezier mensen mogen adviseren en bedienen. Daar wil ik u voor bedanken en u het allerbeste wensen voor nu en de toekomst. Ik heb een mooie loopbaan gehad, maar nu wordt het tijd voor een nieuw hoofdstuk. Ik hoop lang van de vrije tijd die gaat komen te genieten. Voor een goede overdracht is uiteraard gezorgd en ik heb er vertrouwen in dat de samenwerking voortgezet wordt zoals u van ons gewend bent.

Het gaat u allen goed en nogmaals veel dank!

Rob Snijders