SKV Advies breiden uit met aanbod DUOKOOP

[vc_row css=”.vc_custom_1518915770675{margin-top: -25px !important;}”][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]Duokoop is de nieuwe manier om je huis te kopen. Je koopt wel de stenen, en niet de grond. Daardoor passen er meer woningen in je budget en kom je sneller in aanmerking voor een koophuis.

HUREN, KOPEN OF DUOKOPEN?

Als je een huis wilt, is het verstandig om goed uit te zoeken wat voor jou de beste oplossing is.

Als je huurt, bouw je geen kapitaal op. En huren is vaak duurder dan kopen. Het voordeel is wel dat je de huur meestal op korte termijn kunt opzeggen. Als je een huis koopt kan dat niet. Dan moet je wachten tot er een koper is en tot die tijd elke maand je maandlasten betalen.

Met zowel kopen als Duokopen bouw je kapitaal op en heb je een fiscaal voordeel.
Je bouwt met Duokoop minder kapitaal op, omdat alleen de stenen van jou zijn, en je de grond pacht . Het voordeel van Duokoop is dat hierdoor meer woningen binnen je budget passen, en je zo sneller in aanmerking komt voor een koophuis. Daarnaast kan Duokopen er ook voor zorgen dat je tegen lagere maandlasten woont.

Iedereen heeft zijn eigen voorkeur, je hypotheekadviseur helpt je uit te zoeken wat het beste bij je past.

Meer informatie is te vinden op de website van duokoop.

De voordelen van Duokoop

Behalve specialist in de hypotheek- en verzekeringswereld, is Snijders & van der Kooi tegenwoordig ook hét adres voor Duokoop; dé nieuwe manier om een huis te kopen. Duokoop gaat uit van het principe ‘wel de stenen, niet de grond’. Op die manier wordt het aanbod woningen waaruit gekozen kan worden ineens behoorlijk groter omdat met Duokoop simpelweg meer woningen binnen het budget passen.

Rentevoordeel
Marcel van der Kooi is sinds enige tijd de trotse bezitter van het Duokoop-certificaat. Uniek, want slechts een handjevol adviseurs is in Nederland bevoegd dit te doen. Niet voor niets kloppen meer en meer huizenzoekers aan bij Snijders & van der Kooi. Duokoop is in feite het opsplitsen van het huis in stenen en grond. Je koopt het huis en pacht (huurt) de grond. Op die manier wordt de koopsom aanmerkelijk lager en dat maakt financiering met Nationale Hypotheek Garantie vaker mogelijk. Financieren met NHG betekent weer rentevoordeel. De maandlasten zijn met Duokoop aanzienlijk lager, simpelweg omdat je geen eigenaar van de grond bent en dus ook niets aflost voor de grond.

‘De voordelen zijn legio’
‘De voordelen van Duokoop zijn legio’, zegt Marcel van der Kooi. ‘Zo ben je veel sneller in staat een huis te kopen vanwege het feit dat er beduidend minder eigen geld noodzakelijk is. Wel profiteer je van het merendeel van de waardeontwikkeling (ruim zestig procent) van de woning en is de huur (in dit geval Canon genoemd) aftrekbaar voor de inkomstenbelasting. Behalve een jaarlijkse inflatiecorrectie, staat de huur van de grond vast. Ook bij Duokoop geldt dat je de woning in volledig eigendom is en je dus mag verbouwen en aanpassen wat je maar wilt’, legt Van der Kooi uit.

Meer keuze
Met Duokoop blijken ineens een stuk meer woningen binnen je financiële mogelijkheden te passen en is er dus sprake van behoorlijk meer keuze. Door Duokoop komen ook bewezen meer huizen in aanmerking voor een Nationale Hypotheek Garantie. Daardoor kun je ook bij de wat duurdere huizen toch profiteren van een lagere hypotheekrente. Goed te weten is dat je de grond alsnog en op elk gewenst moment kunt kopen.

Ook interessant voor senioren
Duokoop is heel interessant als blijkt dat je huidige inkomen net niet toereikend blijkt om je financiering voor het kopen van een huis rond te krijgen. Ook voor de wat oudere doelgroep (tot 65 jaar) is Duokoop een interessante en aantrekkelijke optie. Zij kunnen Duokoop gebruiken om de overwaarde op hun huis vrij te maken om zo bijvoorbeeld aanpassingen aan het huis mogelijk te maken.

Kortom, Duokoop biedt heel veel voordelen. Als een van de weinige hypotheekspecialisten kan en mag Snijders & van der Kooi dit product aanbieden. Duokoop vraagt wel om deskundig en helder advies. Maak dus snel een afspraak bij Snijders & van der Kooi. Zij helpen je snel en op deskundige wijze verder.

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″ css=”.vc_custom_1518915724250{margin-top: -20px !important;}”][stm_sidebar sidebar=”8160″][/vc_column][/vc_row][vc_row full_width=”stretch_row” css=”.vc_custom_1518971847101{margin-top: 25px !important;}”][vc_column][vc_cta h2=”” h4=”Advies met hoofd en hart” shape=”square”]Snijders & Van der Kooi is een erkend hypotheekadviseur/financieel adviseur.

Door onze jarenlange ervaring weten we waar u op moet letten bij het afsluiten van een aansprakelijkheidsverzekering. Door de vragen door te nemen op onze meest gestelde vragen pagina voorkomt u verrassingen en bieden wij u een eerlijke en transparante verzekering zonder addertjes. Staat uw vraag er niet bij? Neem dan gerust contact met ons op, wij staan u graag te woord.[/vc_cta][/vc_column][/vc_row]