Al 18 kwartalen op rij stijgen de huizenprijzen.

[vc_row css=”.vc_custom_1518915770675{margin-top: -25px !important;}”][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]De prijzen van woningen stijgen al geruime tijd. Toch blijft het kopen van een woning voor veel mensen aantrekkelijker dan het huren van een woning.

Stijging van de waarde van woning
Al achttien kwartalen op rij stijgen de huizenprijzen. De gemiddelde prijs van een woning bedraagt op dit moment €269.000,-. De oorzaken van de stijging van de huizenprijzen zijn dat er te weinig betaalbare huurwoningen zijn en dat er te weinig nieuwe woningen worden gebouwd.

Lage rente en hoge huren
De verwachting is dat de druk op de woningmarkt nog enige tijd zal voortduren. De rente bevindt zich nog altijd op een historische gezien laag niveau. Veel deskundigen verwachten wel een lichte stijging maar ook dan blijft de rente in hun visie laag.  Tegelijkertijd is te zien dat de huren blijven stijgen. Zeker in de vrije sector ontwikkelen de huren zich explosief. Hierdoor wordt het kopen van een woning financieel steeds aantrekkelijker.

Niet alleen financieel voordeel
Het hebben van een eigen woning biedt vaak meer dan alleen financieel voordeel. Uit verschillende onderzoeken blijkt dat mensen met een eigen woning tevredener zijn over hun woonomgeving dan mensen in huurwoningen.

Kom eens praten met onze adviseurs
Denkt u weleens om een (andere) woning te kopen maar twijfelt u of dit financieel mogelijk is? Aarzel dan niet en bel ons op voor een afspraak. Vaak kunnen wij in één gesprek u al een goed beeld geven of uw wensen wel of niet gerealiseerd kunnen worden. Wij denken graag met u mee![/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″ css=”.vc_custom_1518915724250{margin-top: -20px !important;}”][stm_sidebar sidebar=”8160″][/vc_column][/vc_row][vc_row full_width=”stretch_row” css=”.vc_custom_1518971847101{margin-top: 25px !important;}”][vc_column][vc_cta h2=”” h4=”Advies met hoofd en hart” shape=”square”]Snijders & Van der Kooi is een erkend hypotheekadviseur/financieel adviseur.

Door onze jarenlange ervaring weten we waar u op moet letten bij het afsluiten van een aansprakelijkheidsverzekering. Door de vragen door te nemen op onze meest gestelde vragen pagina voorkomt u verrassingen en bieden wij u een eerlijke en transparante verzekering zonder addertjes. Staat uw vraag er niet bij? Neem dan gerust contact met ons op, wij staan u graag te woord.[/vc_cta][/vc_column][/vc_row]