IQWOON Hypotheek

Vanaf 19 juli heeft Snijders & Van der Kooi er een nieuw hypotheekmerk bij, IQWOON (uitgesproken als ‘ik woon’). IQWOON onderscheidt zich door de combinatie van vijf belangrijke kernwaarden: klant centraal, modern, scherp, flexibel en nuchter. Hiermee draagt IQWOON bij aan kwalitatief hoogwaardig hypotheekadvies.

IQWOON Hypotheek
Kleine lettertjes zijn er bij de IQWOON Hypotheek niet. IQWOON is een merk met slimme productvoorwaarden die meebeweegt met de consument. Bijvoorbeeld: offertegeldigheid van vier maanden, gratis te verlengen met 4 maanden, laagste rentecheck, de mogelijkheid om 20% boetevrij af te lossen, een flexibele meeneem- en doorgeefregeling, automatische risicoklasse aanpassing en het kunnen meefinancieren van energiebesparende voorzieningen tot
106% van de marktwaarde van de woning.

Over IQWOON
IQWOON wil een duurzame hypotheekverstrekker op de Nederlandse markt zijn. Daarom is de IQWOON Hypotheek ontwikkeld voor zowel starters, doorstromers als oversluiters. De IQWOON Hypotheek is verkrijgbaar met en zonder NHG, voor aanvragers in loondienst en zelfstandigen.