Gratis ruitenwissers bij Carglass

Zoals u weet hebben wij voor het herstel van schade afspraken gemaakt met professionele herstellers. Carglass is hier één van. Onlangs is deze hersteller een nieuwe campagne gestart: ‘Veilig autorijden begint met goed zicht’. Wellicht heeft u de commercial reeds gezien op televisie.

Goede ruitenwissers zijn een vereiste voor goed zicht in de auto. Daarom ontvangt elke klant die een sterreparatie of ruitvervanging uit laat voeren door Carglass, gratis ruitenwissers van Bosch! Deze actie loopt tot en met 30 juni 2014.

Gratis ruitenwissers bij Carglass.

Nu de lente zijn intrede heeft gedaan, laat de zon zich steeds vaker zien. Heerlijk, echter wel oppassen geblazen. Wist u dat de kans op ongelukken bij laagstaande zon in combinatie met vuil op de ruiten, veel groter is dan normaal? Daarom zijn goedwerkende ruitenwissers essentieel voor schone ruiten en goed zicht op de weg.
Ontvang bij Carglass gratis ruitenwissers van Bosch!

Heeft u ruitschade? Profiteer dan nu van een unieke aanbieding! Als u voor 31 mei 2014 een afspraak maakt bij Carglass voor een sterreparatie of ruitvervanging, ontvangt u een set ruitenwissers van Bosch helemaal gratis. Deze wissers zijn als beste getest door de ANWB en worden bovendien gratis voor u gemonteerd door Carglass!

Maak daarom voor 30 juni 2014 een afspraak op www.carglass.nl of neem contact op met Carglass via 088 0406 406. Dit kan 24 uur per dag, 7 dagen per week.

Heeft u vragen over deze actie of kunnen wij u ergens anders mee van dienst zijn? Neem dan contact met ons op!