VCN United Capital breidt portefeuille uit met Tulp Hypotheken

[vc_row css=”.vc_custom_1518915770675{margin-top: -25px !important;}”][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]

Oud Gastel – 15 mei 2018 – Serviceprovider VCN United Capital gaat een samenwerking aan met de nieuwe Nederlandse hypotheekverstrekker Tulp Hypotheken. Klanten van de serviceprovider kunnen vanaf heden via het systeem van VCN UC offertes aanvragen bij Tulp. VCN United Capital breidt hiermee uit naar 29 aanbieders op het gebied van hypotheken.

Tulp Hypotheken richt zich vooral op hypotheken zonder NHG en voor bestaande woningen (aankoop, verbouwing of oversluiten) met lange rentevaste periodes. Een Tulp hypotheek kenmerkt zich naast een lage rente ook door ruime aflosmogelijkheden. Zo kan er kan tot 25% boetevrij per jaar worden afgelost.

Snel zekerheid
Tulp Hypotheken kiest er bewust voor om samen te werken met professionele serviceproviders, zoals VCN United Capital. De afhandeling en servicing vindt plaats bij de volmacht-bedrijven van deze adviseurs of via Stater. Stater verzorgt ook het beheer van de leningen voor Tulp Hypotheken. Paul Wessels, medeoprichter van Tulp Hypotheken: “We stellen alles in dienst van snelle zekerheid voor de klant en de adviseur. Wij zorgen daarom ook voor de beste digitale verwerkingsmodules voor onze partners om de benodigde stukken razendsnel te kunnen beoordelen. Dat versnelt het geven van zekerheid aanzienlijk.”

Unieke samenwerking
“Wij zijn trots op deze mooie nieuwe samenwerking”, aldus Mary van Aken, directeur bij VCN United Capital. “Tulp Hypotheken is een veelbelovende nieuwkomer op de hypothekenmarkt die snelheid en service hoog in het vaandel heeft staan. Dat sluit naadloos aan op onze kernwaarden. Ik vertrouw dan ook op een succesvolle samenwerking.”

Vanaf vandaag is het mogelijk om aanvragen voor Tulp Hypotheken bij VCN United Capital in te dienen. [/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″ css=”.vc_custom_1518915724250{margin-top: -20px !important;}”][stm_sidebar sidebar=”8160″][/vc_column][/vc_row][vc_row full_width=”stretch_row” css=”.vc_custom_1518971847101{margin-top: 25px !important;}”][vc_column][vc_cta h2=”” h4=”Advies met hoofd en hart” shape=”square”]Snijders & Van der Kooi is een erkend hypotheekadviseur/financieel adviseur.

Door onze jarenlange ervaring weten we waar u op moet letten bij het afsluiten van een aansprakelijkheidsverzekering. Door de vragen door te nemen op onze meest gestelde vragen pagina voorkomt u verrassingen en bieden wij u een eerlijke en transparante verzekering zonder addertjes. Staat uw vraag er niet bij? Neem dan gerust contact met ons op, wij staan u graag te woord.[/vc_cta][/vc_column][/vc_row]