Europeesche biedt 50% korting op online watersportcursussen

Om het recreatieseizoen in te luiden heeft Europeesche Verzekeringen een aantrekkelijke actie ontwikkeld voor relaties met een Bootverzekering.
Van 15 tot en met 30 april 2014 krijgen deze relaties namelijk 50% korting op de online watersportcursussen van Vaarbewijsopleidingen (VBO).

Hoe gaat de actie in zijn werk?
Heel gemakkelijk. Verzekerden met een Bootverzekering van de Europeesche kunnen zich met hun polisnummer aanmelden via de actiepagina op de website van VBO. Er kan vervolgens een keuze gemaakt worden uit verschillende opleidingen.

Maak deze actie bekend bij uw relaties
Stel uw relaties met deze verzekering snel op de hoogte zodat zij kunnen profiteren van deze actie! U kunt hierbij gebruikmaken van onderstaande voorbeeldtekst:

***

50% korting op online watersportcursussen!
Om het recreatieseizoen in te luiden heeft Europeesche Verzekeringen een aantrekkelijke actie voor u ontwikkeld. Omdat u in het bezit bent van een Bootverzekering,
krijgt u 50% korting op de online watersportcursussen van Vaarbewijsopleidingen (VBO). Deze actie geldt van 15 tot en met 30 april 2014.

Hoe gaat de actie in zijn werk?
Heel gemakkelijk. Ga naar de actiepagina op de website van VBO. Hier kunt u zich op basis van uw polisnummer aanmelden. U kunt kiezen uit verschillende opleidingen.
Op de website van VBO vindt u meer informatie over de opleidingen.

Heeft u vragen over deze actie of kunnen wij u ergens anders mee van dienst zijn? Neem dan contact met ons op!